22. tammikuuta 2014

Tiimarikrapula

Tuli (taas) käytyä Tiimarissa. Eilen illalla kävin Kauniaisten Tiimarissa, tänään vahingossa kävelin Entressen Tiimarin ohi. Tyhjensin molemmat liikkeet tapani mukaan ihan lahjakkaasti. Kauniaisissa alennusta sai 70%. Pari viikkoa sitten alennus oli 50%. Kuulemma enää huomisen on myymälä auki. Tänään Entressessä iso muovikassillinen mitä vain maksoi 10 €. Liike oli auennut klo 10, olin paikalla klo 10.30. Klo 11 oli jo aika tyhjiä hyllyjä. Tässä osa tämän päivän saldosta: 


Tuli tehtyä ihan turhia ostoksia, kun halvalla sai. Ostin esim. lapsen huoneeseen maalaamaani puuhun pieniä eläimiä ja lapsen kotileikkeihin mm. kananmunia. Iso kasa kortteja odottaa askartelijoita ja kaitaliinat ovat kesäsisutukseen. Penaalista on tarkoitus tehdä lapsen puuhapussi esim. kyläilyjä varten, jos kyläpaikassa ei ole lapsia ja leluja. Lisäksi leimasimia, joulu- ja pääsiäiskrääsää, lasten pinnejä, pampuloita, koruja, rapujuhlatarvikkeita, maaleja, tarroja,... 



Huvittavinta tässä kaikessa on, että juuri viime viikolla siivosin askartelulaatikkoni ja siellä oli jo valmiiksi vaikka mitä. No, nyt on vähän enempi... Ja nyt minulla on ihan kamala Tiimarikrapula!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!