5. lokakuuta 2014

Herkuttelua

Ihanaa, vihdoin viikon tauon jälkeen vihanneslokeromme on jälleen vihannesten käytössä, eikä rapujen majapaikka. Ne elivät siellä viikon horroksessa. Aina välillä säikähdin ihmeelliseen raapinaan. Ja muutaman kerran meinasin lentää selälleni, kun vahingossa avasin lokeron. 


Viikonloppuna tuli herkuteltua hyvällä ruoalla ruhtinaallisesti. Ensin perjantaina kävimme mieheni kanssa kaksistaan syömässä kolmen ruokalajin illallisen. Sitten lauantaina siskoni oli laittanut parastaan, neljän ruokalajin illallinen: etanoita, rapuja (ne meidän jääkapissa majailleet mieheni pyydystämät ja keittämät), naudan sisäfilettä, uuniperunoita ja herkullisia salaatteja sekä kauraomenapaistosta jäätelön kera. Kyllä oli illalla masu täynnä! 

Ravut kuolevat heti kattilaan jouduttuaan. 

Lähes hummerin kokoinen 



Sunnuntaina pyysimme vielä ystävät rääpimään rapurippeitä. Tällä kertaa jätimme valmistamatta rapusumppuun joutuneen saukon... Hyi olkoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!