14. syyskuuta 2015

Onni Blogit, Arvonta

Vähän aikaa sitten mainitsin päässeeni Onni Blogit -blogiyhteisöön bloggaajaksi. Mikään ei lukijan osalta blogissani muutu! Blogini oikeaan reunaan vain tuli punainen Onni Blogit -kuvake. Onni Blogit on uusi blogiyhteisö, joka rakentuu arkisista ja aidoista blogeista. Onni Blogeilla on yhteinen Facebook, Twitter ja Instagram-tili, joihin nostetaan päivittäin ja viikottain mielenkiintoisia postauksia. Kaikki bloggaajat toimivat itsenäisesti ja vastaavat oman bloginsa sisällöstä. Onni Blogit toimii tukena, markkinointi “ponnahduslautana” ja mahdollisesti yhteistyökumppaneiden haussa apuna.



Tarkkasilmäiset ehkä huomasivat, että Hikiliikkuja oli alkuun lifestyle-kategorian alla, mutta minusta perhe kuvastaa blogiani paremmin. Jotenkin näen koko lifestylen liian hienostuneena omalle minälleni. Ehkä olen vähän outo, vaikka liikunta ja terveelliset elämäntavat ovatkin perheemme elämäntapa!?

Kannattaa käydä tutustumassa muihin Onni Bloggaajiin ja blogeihin. Onni Blogien Facebook -sivuilla on käynnissä myös arvonta, jossa voi voittaa kauniit korvakorut. Käykäähän osallistumassa arvontaan tykkäämällä Onni Blogien Facebook -sivuista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!